söndag 23 december 2012

Snart jul


Namn: Efwa Lönnquist
Bor i: Arles, Provence och på landet mellan Jönköping och Borås
Gör i föreningen Sticka!: Webmaster och organiserar Medlemsbladet
Har du några julstickningar på gång? Julklappar eller annat som känns som en julstickning. Jag har många julklappstickningar på gång i år. Några mössor, handledsvärmare, benvärmare och några julstickningar, tex en kalenderstickning och mamelucker till mig som jag tror kan behövas när jag är i Sverige över jul.
Brukar du sticka julklappar? Har du något tips på mönster som passar till julklappar?
Jag brukar ha stora planer på att sticka julklappar men listan får minskas varje år. Ibland blir det stora saker som koftor men oftare småsaker som sockor, mössor och vantar. Mössan Coir från Janette Millbom är en superfin julklappsmössa och mönster finns på Ravelry.
Har du några garnrelaterade saker på din önskelista till jul?
Jag har önskat mig garn från Madelinetosh till en kofta och hoppas att jag varit snäll nog under året.
Vad är det bästa med julen?
Att få träffa alla mina barn, att få äta gott och bara ta det lugnt.
Min blogg om mitt hantverkande i olika former finns på medeashem.blogspot.com 

Alla vi i styrelsen önskar er en riktigt skön och härlig jul med mycket stickning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar